ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

от Евротрейдинг А1 ЕООД

Транспортни услуги

Евротрейдинг А1 ЕООД предлага сигурен и надежден международен и вътрешен транспорт и пълно натоварване, групови пратки, експресни доставки на конвенционални товари, опасни стоки, стоки, които изискват контрол на температурата и много други. Фирмата разполага с модерен и разнообразен автомобилен парк. Отнасяме се индивидуално с всеки клиент и с грижа към всеки товар.

Карго услуги

Евротрейдинг А1 ЕООД предлага целия набор от дейности, свързани с товарни превози в станата и извън нея, изцяло съобразени с нуждите на своите партньори. Гарантираме, че ще транспортираме вашия товар до всяка точка, бързо, сигурно и с изключително вснимание и грижа към товара. Евротрейдинг А1 ЕООД разполага с добре обучен екип от професионалисти и най-модерното оборудване за извършване на товарни услуги.

ЛОГИСТИКА

Логистичните услуги на Евротрейдинг А1 ЕООД предлагат съвременни и гъвкави решения за транспортиране на вашите стоки до всяка тока на света, като ние се погрижим за всички административни моменти в организирането на транспорта. Гарантираме сигурност на доставката, независимо от размера на стоките, условията за нейното транспортиране. Предлагаме пълен набор от качествени логистични услуги.

01

ТОВАР

Среща и определяне на товара и дестинацията, до която той трябва да бъде трансортиран от нас

02

СПЕДИЦИЯ

Определяне от наша страна на най-оптимален маршрут, необходими документи и други спедиторски услуги

03

ТРАНСПОРТИРАНЕ

Натоварване и транспортиране на Вашия товар до желаната от Вас дестинация. Ние сме се погрижили за всичко и потегляме...

04

ДОСТАВКА

След като умерено сме предвили всичко необходимо, то Вашия товар е доставен - в срок и с изключителна грижа от нас

Евротрейдинг А1 ЕООД

Вътрешен и международен транспорт